We hadden een modelbaan in de winkel opgebouwd met spoor N railmateriaal van voornamelijk Arnold Rapido. Deze baan is inmiddels afgebroken en het materiaal bieden we te koop aan. Het bestaat uit en hoeveelheid railmateriaal, wat wagons en enkele automodellen. De staat waarin het verkeerd is redelijk tot goed op een enkele uitzondering na, zie hieronder:

Railmateriaal
Alle nummers van Arnold. nagenoeg alles is in goede conditie, mogelijk op een enkele plaats verf afgekrast aan zijkant van rails om een melder aan te sluiten. Enkele lasjes zijn wat verbogen. Er worden twee doosjes nieuwe lasjes meegeleverd om dit op te lossen (1 doosje metalen lasjes en 1 doosje kunststof lasjes).
Verder aanwezig (zie Arnold site (te vinden bij Hornby international voor de nummers en afmetingen))
Recht: 23x 0101, 23x 0102, 19x 0103, gebogen:8x 0131, 5x 0132, 3x 0134, 10x 0142, 7x 0154, 12x 0163, 12, 0164, 1x kruispunt 0185, 6x handwissel rechts, 5x handwissel links, 4x engelse kruiswissel handbediening, 1x railstuk met stootblok
  
Wagons (diverse N merken):
In redelijke tot goede staat. Klein onderhoud gewenst (schoonmaken wieltjes, soms druppeltje lijm). Zie foto: het rijtuig in het doosje op de foto heeft defecte onderstellen. Wat extra wieltjes zijn aanwezig om alles weer in orde te maken (behalve genoemde rijtuig, daarvan is een draaistel weg)

Auto's (diverse N merken):
In redelijke tot goede staat. De brandweerwagen mist de ladder en van de auto die bij de caravan staat is het trekhaakje defect.

We geven geen verdere garantie op deze artikelen en ook geen terugname mogelijk. Nieuwwaarde totaal ca 800 euro. Prijs nu inclusief verzendkosten 100 euro. Neem voor meer vragen eventueel contact op via gmedico@ziggo.nl met Willem Arts 

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 800,00 € 100,00
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.